Lista PSD Mehedinţi pentru alegerile parlamentare, neschimbată în urma şedinţei de la Bucureşti

Lista pe care membrii PSD Mehedinţi au validat-o în cadrul filialei locale nu a mai suferit nicio modificare în urma şedinţei Comitetului Executiv al PSD.  Era prea puţin probabil ca acest lucru să se mai întâmple după ce  lista iniţială, votată de membrii comitetului judeţean executiv al PSD  a suferit modificări importante.

alegeri-psd13

Aşa că, lucrurile sunt clare şi în interiorul PSD Mehedinţi.  Constantin Truşcă va deschide lista pentru Camera Deputaţilor şi este clasat pe primul loc, el fiind urmat de Vlad Bontea. Truşcă este primul primar mehedinţean care ajunge în parlamentul României, dar PSD pierde unul dintre cei mai performanţi primari pe care i-a avut în ultimii ani, la Şimian urmând să fie organizate alegeri anticipate.

alegeri-psd5

La Senat, Liviu Mazilu poate răsufla liniştit căci, candidatura sa a fost din nou confirmată la Bucureşti şi nu s-a mai întâmplat ca la alegerile din 2012 când Liviu Mazilu a fost înlcouit pe ultima sută de metri cu Tudor Chiuariu.

alegeri-psd-1

Cel mai probabil, miercuri sau joi, PSD Mehedinţi va depune dosarele de candidatură şi la Biroul Electoral Judeţean. Data limită până la care se pot depune candidaturile este 27 octombrie. La alegerile din 11 decembrie PSD şi-a propus să obţină un scor de peste 40%, scor care ar asigura partidului un număr minim de doi deputaţi şi un senator.

Voica Briceag

5,191 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.