Liste definitive pentru alegerile din 9 iunie. Vezi aici candidații

Listele de candidați pentru alegerile locale care vor avea loc în data de 9 iunie au rămas definitive. Pentru Consiliul Județean au depus liste de candidați 5 formațiuni politice și o alianță politică. Pragul electoral pentru pentru a accede în consiliul județean și consiliul local este de 5% pentru partidele politice și de 8% pentru alianțele politice. Pentru funcția uninominală de președinte al Consiliului Județean Mehedinți candidează :

  1. Aladin Gigi Georgescu din partea P.S.D.
  2. Dumitru Mărculescu, din partea P.N.L.
  3. Doinița Mariana Chircu, din partea A.U.R.
  4. Cupă Maria Ramona din partea A.D.U.
  5. Valentina Drăghia din partea S.O.S.
  6. Sever Vișan din partea P.U.S.L.

Din forul județean vor face parte cu drept de vot 30 de consilieri județeni și președintele consiliului care va avea drept de vot. Primii pe lista de consilier județean propusă de P.S.D. Mehedinți sunt Georgescu Aladin Gigi, Drăghiea Nicolae, Negru Ionică, Simcea Bogdan Eduard, Stăncioiu Simona Manuela, Dumitrescu Doru, Nișulescu Tudor Claudiu, Buzatu Oana Constantina, Manțog Valeriu Ștefan.

Lista Partidului Național Liberal este deschisă de Dumitru Mărculescu, urmat de Roșca Emanoil Răzvan, Pavel Cristian – Marius, Ganțu George, Ghiciulescu Alin Claudiu, Dinu Daniel Cosmin, Goșa Marian, Scarlat Florin Dan, Mușeat Florentin Gabriel, Antonie Ana Maria și Licsari Manuel Costinel.

Lista de candidați propusă de Alianța Dreapta Unită este deschisă de Ramona Maria Cupă, urmată de Georgescu Eleodor, Luca Remus Lucian, Stuparu Mirel Eugen, Neagoe Oana Loredana.

Lista propusă de A.U.R. pentru consiliul județean este deschidă de canddiatul la funcția de președinte al Consiliului Județean, Doinița Mariana Chircu, urmată de Dicu, Oprea Aurelia Daniela, Mirică Emil Pufan și Ionuț Buculeasa.

Lista propus de Partidul S.O.S. România este deschisă de Drăghia Valentina, urmată de Gheorghe Livia Tatiana și Fîntîneanu Dumitru.

Lista P.U.S.L. este deschisă de Sever Vișan, Medragoniu Gabi Damian și Frența Adrian Marius.

Lista completă de candidați pentru consiliul județean poate fi consultată aici:

https://mh.prefectura.mai.gov.ro/wp-content/uploads/sites/42/2024/05/PV-1_000056.pdf

481 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.