Lucrări de amenajarea și asfaltare a parcărilor aferente blocurilor TV1, TV2 și TV3

Temperaturile destul de ridicate din ultima perioadă au permis reluarea lucrărilor de amenajare a teritoriului în mai multe zone ale municipiului. În această perioadă se lucrează în zona aferentă blocurilor TV din Drobeta Turnu Severin. Este vorba despre blocurile TV1, TV2, TV3 de pe Bulevardul Mihai Viteazu unde se lucrează la extinderea și amenajarea parcării:

”Aceste lucrări care au demarat în această zonă a orașului fac parte dintr-un proiect mai amplu al primăriei privind amenajarea locurilor de parcare din Drobeta Turnu. Având în vedere că a crescut foarte mult numărul de mașini înmatriculate la nivelul municipiului, avem o presiune enormă din partea cetățenilor pentru amenajarea de noi locuri de parcare. Anul acesta va fi un an dedicat preponderent amenajării unor noi astfel de locuri. Avem preconizat pe bugetul anului viitor reamenajarea și extinderea unui număr de aproximativ 20 de parcări situate pe raza orașului”, a precizat Marius Screciu, primarul municpiului Drobeta Turnu Severin.

Anul acesta reprezentanții municipalității și-au propus extinderea și amenajarea a aproximativ 20 de parcări din oraș.  După finalizarea lucrărilor în zona blocurilor TV, constructorii se vor muta în zona blocurilor H unde urmează să fie asfaltată și trasată o nouă zonă de parcare.

 

Voica Briceag

3,085 total views, 1 views today


2 Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.