Lucrări de asfaltare finalizate pe Splai Mihai Viteazu

Cu doar un an în urmă circulația pe una dintre cele mai tranzitate artere din Drobeta Turnu Severin era un coșmar, deopotrivă pentru conducătorii auto, dar și pentru pietoni, căci trotuarele, la fel ca și partea carosabilă, erau distruse. Este vorba despre Splaiul Mihai Viteazu, complet reabilitat acum pe fonduri guvernamentale. Lucrările s-au finalizat, iar tronsonul de drum a fost recepționat:

 

”Lucrările de reabilitare și modernizare a Splaiului Mihai Viteazu au fost finalizate. S-a turnat covor asfaltic pe un tronson de 4,5 kilometri, au fost refăcute trotuarele, s-au realizat marcajele rutiere și s-a introdus conducta de gaze naturale. Lucrările s-au executat pe fonduri guvernamentale atrase pe Programul Național de Dezvoltare Locală etapa I. Au fost în același timp extinse și modernizate toate trotuarele, astfel încât de câștigat au și șoferii, dar și pietonii”  a precizat Marius Screciu, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin. În cei doi ani de la preluarea mandatului de primar, Marius Screciu a reușit să puncteze asfaltarea a două sectoare de drum- cheie din oraș, căci, pe lângă bulevardul Splai Mihai Viteazu, au fost finalizate și lucrările de asfaltare a bulevardului Porțile de Fier care duce către una dintre cele mai importante zone industriale din oraș.

Urmează acum finalizarea lucrărilor de asfaltare a bulevardului Tudor Vladimirescu, cea mai importantă arteră din oraș. Aici s-a turnat deja covor asfaltic de la intersecția cu Calea Timișoarei și până la intersecția cu strada Cicero.

 

Voica Briceag

 

5,941 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.