Marius Screciu a intrat oficial în cursa pentru Primăria Drobeta Turnu Severin

Primăria Severin și Consiliul Județean Mehedinți sunt obiectivele alegerilor locale, stabilite de Partidul Social Democrat Mehedinți, odată cu depunerea astăzi a candidaturii lui Marius Screciu la Primăria Drobeta Turnu Severin. Candidatul Alianței electorale PSD-UNPR a fost întâmpinat în fața Biroului electoral de către primarul în funcție, Constantin Gherghe, care și-a exprimat încă odată convingerea că severinenii vor alege un candidat serIos, cu experiență în administrație.

MS (11)

Marius Screciu a declarat că și-a depus candidatura cu gândul să câștige alegerile pentru Primăria Drobeta Turnu Severin și să-și pună în practică proiectele: „Sunt conștient de această responsabilitate imensă, dar eu cred că am experiența administrativă necesară pentru a ocupa funcția de primar și cred că severinenii îmi vor da votul pe 5 iunie, conștienți și ei că sunt un om serios, un om responsabil. Avem o listă de consilieri foarte bună, oameni noi, din domenii diverse de activitate, care știu cu ce probleme se confruntă orașul și care doresc să mă sprijine în activitatea mea. Sunt foarte multe nume noi, tineri care își doresc să facă ceva bun pentru acest oraș. Sunt multe lucruri de făcut, iar principalele mele proiecte sunt legate de locuri de muncă, infrastructură, reabilitarea termică, investiții în educație, cultură și sport, locuințe sociale, siguranța cetățeanului”.

MS (36)

Preşedintele Partidului Social Democrat Mehedinţi, Aladin Georgescu, a spus că experienţa candidatului pentru Primăria municipiului va fi determinantă pentru câştigarea alegerilor: „Îl susținem pe Marius Screciu și sunt convins că el va fi primarul municipiului Drobeta Turnu Severin din 5 iunie. Nu mai există niciun dubiu că este un candidat puternic, serios, cu experiență în administrație, care va da un suflu nou administrației locale”.

Constantin Gherghe, preşedintele UNPR Mehedinţi şi primar în funcţie al municipiului a declarat că este foarte important sprijinul pe care îl va avea viitorul edil al Severinului: „Îmi doresc ca Marius să fie primar și Aladin Georgescu președinte de Consiliu Județean, pentru că este important ca cei doi să fie din aceeași formațiune sau alianță politică. Dacă vor avea din iarnă și sprijinul guvernării va fi și mai bine, pentru că distribuția financiară contează foarte mult, de la Guvern şi până la Consiliul Județean, municipiu și comune. Îi știu bine pe Marius Screciu și pe Aladin Georgescu și sunt convins că vor ști să gospodărească cu grijă municipiul și județul”.

MS (52)

7,238 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.