Marius Screciu, primar Dr. Tr. Severin: ”Taxele și impozitele rămân la același nivel”

Taxele şi impozitele locale din Drobeta Turnu Severin vor rămâne, în 2019, la aceeaşi valoare ca anul trecut. Primarul Marius Screciu a cerut respingerea proiectului prin care se cerea majorarea dărilor, aşa că orice modificare este amânată pentru anul 2020. Pe de altă parte, vești bune au venit și pentru pensionari care vor avea acces gratuit la ștrand:

”Anul viitor taxele și impozitele locale vor rămâne la același nivel și în 2019. Mai mult decât atât am hotărât ca pensionarii să aibă acces gratuit la ștrand de luni până joi, iar taxele de închiriere a bazelor sportive vor fi și ele neschimbate” a precizat Marius Screciu, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin. Pe de altă parte, momentele festive prilejuite de împlinirea a 100 de ani de la Marea Unire au continuat cu conferirea titlului de cetățeni de onoare ai municipiului Drobeta Turnu Severin pentru trei militari care au participat la o serie de misiuni externe:

Consilierii locali și-au dat și acordul de principiu în vederea preluării unui bloc de locuințe situat pe Serpentina Roșiori în vederea recompartimentării acestuia și transformării lui în bloc de locuințe sociale.

 

Voica Briceag

2,728 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.