Marius Screciu: ”Școlile din Drobeta Turnu Severin vor fi dotate cu termoscanere, lămpi cu ultraviolete pentru dezinfectarea aerului și soluții de igienizare”

Marius Screciu: ”Școlile din Drobeta Turnu Severin vor fi dotate cu termoscanere, lămpi cu ultraviolete pentru dezinfectarea aerului și soluții de igienizare”

Se fac ultimele pregătiri pentru momentul în care elevii vor reveni în bănci. Au fost achiziţionate toate materialele necesare pentru a diminua riscul contaminării cu virusul SARS-COV-2. Primăria a achiziționat soluții dezinfectante și termoscannere pentru toate școlile din oraș. Autoritățile locale au adus încă de joi materialele și s-au asigurat că sunt îndeplinite toate condițiile pentru reînceperea cursurilor în condiții de siguranță.

”Așa cum am promis, am început, de astăzi, dotarea școlilor din Drobeta Turnu Severin cu termoscanere, lămpi cu ultraviolete pentru dezinfectare și purificarea aerului, soluții de igienizare, astfel încât pregătirea examenelor și susținerea acestora să se desfășoare în condiții de siguranță pentru elevi și profesori.Punem la dispoziția unităților de învățământ și covorașe textile cu dezinfectant, care vor fi amplasate la intrare, în timp ce la interior, toate spațiile cu care se intră în contact, respectiv coridoarele, cancelaria, grupurile sanitare, sălile de clasă, au fost igienizate. Facem tot ceea ce depinde de noi, pentru ca examenele naționale de Evaluare și Bacalaureat să fie susținute cu succes și urez de acum multă baftă, tuturor celor aflați în fața acestui pas important din viață”, a spus Marius Screciu, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin.

La intrarea în şcoli elevi şi cadrele didactice vor fi supuşi unui triaj epidemiologic şi se va păstra distanțarea socială. Participarea la aceste cursuri este însă opțională pentru elevi.,

1,032 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.