Meci pentru viață la Severin. Galerie Foto

Foştii internaţionali Gabriel Boştină, Florin Şoavă, Flavius Stoican, Dorel Stoica, Jean Vlădoiu, Ilie Balaci şi Miodrag Belodedici au participat aseară la un joc caritabil, în Sala Polivalentă din Drobeta Turnu Severin. Sala a fost neîncăpătoare pentru cei care au vrut să dea o mână de ajutor prin participarea lor la acest eveniment.

          Fondurile strânse vor fi donate pentru ajutorarea unui băieţel severinean de 13 ani, care se confruntă cu grave probleme de sănătate: ”Suntem aici pentru a organiza o acțiune caritabilă. Vor veni legendele fotbalului românesc, foști jucători de la echipa națională, pentru a susține un băiețel ce învață la Colegiul Național Pedagogic, în lupta cu o boală destul de rară.  Îi mulțumim foarte mult lui Gabi Boștină pentru colaborare și pentru faptul că a fost alături de noi încă din primul moment, noi am fost doar organizatorii. El este cel care i-a convins pe toți acești mari oameni să vină alături de noi în această cauză. Suma de care are nevoie este extrem de mare, în jur de 100.000 de euro. Nu ne așteptam să primim așa semnale extraordinare din partea oamenilor, nu ne așteptam să avem așa succes. Este succesul vieții în lupta cu boala!” a declarat Dan Zamfir, organizator și profesor de istorie la Colegiul Național Pedagogic Ștefan Odobleja.

                Evenimentul a fost mediatizat, în rândul oamenilor de fotbal,  de fostul  mijlocaş de la20151106_184649 Steaua, Dinamo şi ”U” Cluj, Gabriel Boştină: ”Sunt mândru de ce au realizat cei de la liceul Pedagogic.  Sunt mândru să văd sala plină, pentru că noi, din acest punct de vedere, în sport și, mai ales, din fotbal, suferim foarte  mult ca oraș. Tot ce vedeți aici, în această seară, este pentru un băiat din Turnu Severin la care ne gândim cu toții să dăm o mână de ajutor.” a declarat Gabi Boștină.

Au fost scose la licitaţie peste 30 de tricouri ale unor jucători de renume: Adrian Mutu, Ionel Dănciulescu, Ciprian Marica, Nicolae Stanciu, Andrei Prepeliță, Thaer Bawab, Ionel Gnaea, Radu Ștefan, Gabriel Torje și mulți alții.

20151106_181938

20151106_181947

            În deschidere, au jucat fotbal copiii de la școlile de fotbal Flavius Stoican, Sport Kids Drobeta, Luceafărul Turnu Severin, Sporting Drobeta și CS Drobeta.

20151106_180826

Meciul final a fost jucat între CSS Drobeta și echipa lui Boștină: Flavius Stoican, Florin Şoavă, Dorel Stoica, Jean Vlădoiu, Ilie Balaci, Miodrag Belodedici, Cornel Mihart, Ilie Balaci și mulți ații.

Această prezentare necesită JavaScript.

La final au rămas să dea autografe și să facă poze cu cei prezenți.

Această prezentare necesită JavaScript.

5,403 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.