Ministrul dezvoltării, Daniel Suciu, vine în Mehedinți. Vezi aici programul oficialului guvernamental

Ministrul Dezvoltării Regionale, Daniel Suciu vine în Mehedinți, joi 21 martie 2019. Oficialul guvernamental va evalua stadiul lucrărilor de reabilitare și modernizare a bulevardului Tudor Vladimirescu din Drobeta Turnu Severin, investiție realizată pe fonduri guvernamentale alocate în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală I. De la ora 11:00, Daniel Suciu semnează în numele ministerului, alături de Aladin Georgescu, președintele Consiliului Județean Mehedinți, proiectul Consiliului care vizează lucrări de reabilitare și modernizare a drumului județean pe sectorul Ilovița-Podeni-Malarişca-Balta și a DJ 670 Malovăţ (DN 67) – Marga L=21,350 km”. Banii sunt alocați în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020, componenta SUERD.
Ministrul are programată și o întâlnire cu reprezentanții presei la ora 12:30, dar și o vizită la spitalul din Strehaia, unitate medicală care a primit finanțare pentru modernizare în cadrul programului PNDL II finanțat de către Ministerul Dezvoltării Regionale.
Daniel Suciu a fost ales deputat în circumscripția Bistrița-Năsăud și este cunoscut drept un apropiat al primarului comunei Șimian, Constantin Trușcă, dar și al deputatului Vlad Bontea.  
Voica Briceag

2,635 total views, 2 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.