Miting anti PSD în inima Olteniei, 1000 de mehedinţeni participă la manifestare

Liberalii doljeni organizează vineri, 2 decembrie în centrul Craiovei, un miting de susținere a candidaților PNL din întreaga regiune a Olteniei. Sub sloganul „Oltenia se ridică”, manifestarea va reuni membri ai organizațiilor județene ale Partidului Național Liberal din Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea şi Mehediți.  Din Mehedinţi 1 000 de liberali participă la manifestarea la care se va spune STOP PSD în România:

popescu-virgil

„Ne-am săturat, ne ţin în frig, ne ţin în sărăcie, nu mai vrem! Gata cu PSD în România! Mergem să le spunem tuturor oltenilor ca pe 11 decembrie să pună capăt sărăciei în Oltenia şi să vină la vot, să voteze PNL! Suntem singurii care putem aduce bunăstare în Oltenia!”, a susţinut pentru descoperamehedinti-ro, liderul liberal, Virgil Popescu, totodată candidat pentru un loc de deputat la alegerile din 11 decembrie.

marius-balu

Acolo:”unde conduce PSD este sărăcie, iar şomajul este la cote maxime”, a precizat şi senatorul liberal, Marius Bălu: “Uitati-vă în Cluj, în Alba, în Timiş sau Arad. Sunt judeţe conduse de ani de zile de liberali. Şomajul este sub 2%, iar investiţiile continuă să curgă. Acest miting se vrea să fie strigătul nostru de protest si semnalul că oltenii s-au săturat de incompetenţă, minciună şi hoţie. Liberalii doresc să ducă România înainte”, a mai susţinut Marius Bălu, candidat pentru un loc de senator pe listele PNL Mehedinţi.

La mitingul de vineri sunt aşteptați peste 10.000 de liberali, pe scena ce urmează a fi amplasată în centrul Craiovei urmând a lua cuvântul preşedintele PNL Alina Gorghiu, Ilie Bolojan, Gheorghe Falcă dar şi lideri ai organizațiilor din zona Olteniei.

Voica Briceag

3,428 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.