Monica Moț, noul director al Direcției de Asistență Socială Dr. Tr. Severin

Direcția de Asistență Socială Drobeta Turnu Severin are un nou director. Una dintre cele mai importante instituții aflate în subordinea primăriei severinene este condusă acum de un economist. În urma concursului organizat la începutul acestui an, Monica Moț, fostul director executiv al C.E.C.A.R. a promovat concursul pentru funcția de director executiv al direcției de asistență socială. Reprezentanții primăriei au scos la concurs postul, iar în urma examenului, concursul a fost promovat de Monica Moț, fostul director executiv al Corpului Experților Contabili, un profesionist în domeniul economic:

”Am fost timp de 15 ani director la Corpul Experților Contabili, am lucrat aproape 24 de ani în cadrul C.E.C.A.R. și ca profesionist contabil, m-am gândit că am nevoie de o provocare ” a precizat pentru descoperamehedinti.ro, Monica Moț, director al Direcției de Asistență Socială Dr. Tr. Severin.

Direcția de Asistență Socială este una din instituțiile cheie ale primăriei severinene. Instituția gestionează programele sociale derulate de guvern, dar ține și evidența cazurilor sociale de pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin. Direcția are în subordine și creșele de pe raza orașului precum și cantina pentru ajutor social și centrul rezidențial pentru persoane vârstnice, de la Gura Văii.

8,747 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.