Nicolae Drăghiea, învestit prefect de Mehedinţi. Vezi aici ce cadou neaşteptat a primit

Fostul prefect Nicolae Drăghiea, a devenit oficial, noul prefect al judeţului Mehedinţi, el depunând jurământul de credinţă în faţa reprezentanţilor Ministerului Afacerilor de Interne, dar şi în prezenţa primarilor din Mehedinţi, a şefilor instituţiilor deconcentrate din  judeţ precum şi a subprefectului, Andrei Stănişoară, a preşedintelului Consiliului Judeţean Mehedinţi, Aladin Georgescu şi a fostului prefect, Cristinel Pavel.

depunere juramant darghiea, Aladin, Screciu, Drghiea

La preluarea unui nou mandat, Drăghiea a dat asigurări ferme că: „Va fi ordine şi disciplină în Mehedinţi, voi rămâne acelaşi reprezentant corect, imparţial şi mai ales curat în ceea ce priveşte activitatea mea ca funcţionar public pe care o desfăşor încă din anul 2001  ” a declarat Nicolae Drăghiea la preluarea mandatului.

Aladin Georgescu

„Există o concordanţă şi o simbioză deplină între dorinţele mehedinţenilor exprimate inclusiv la votul de 11 decembrie 2016, între conducerea adminsitrativă a judeţului Mehedinţi şi guvernul României” a susţinut şi Aladin Georgescu, preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi şi preşedintele PSD Mehedinţi.

Screciu, Draghiea, Aladin Georgescu

„Sunt convins că interesele cetăţenilor vor fi reprezentate la cel mai mare nivel. Ne vom intersecta de foarte multe şi sunt convins că avem în dv. un sprijin. Ţin să mulţumesc pentru colaborare fostului prefect, Cristinel Pavel cu care am colaborat foarte bine. Îi mulţumesc şi domnului subprefect Andrei Stănişoară pentru buna colaborare,” a precizat Marius Screciu, Primarul Severinului.

Andrei Stanisoara

„Am colaborat cu dl. prefect Drăghiea şi în trecut, vom colabora şi de azi înainte. Are o vastă experineţă în domeniu, este în instituţie încă din anul 2000 şi având în vedere că urmează o perioadă destul de dificilă, cred că venirea dumnealui aici este de bun augur”, a declarat subprefect Andrei Stănişoară.

Draghiea si Tutu, pixuri

În cadrul şedinţei Nicolae Drăghiea a primit şi un cadou neaşteptat. Inspectorul guvernamental, Octavian Tuţu, i-a oferit acestui ao cutie cu pixuri „Pentru că am văzut că a predat anul trecut foarte multe pixuri goale, atunci m-am gândit, pentru că are foarte mult de muncă să îi fac cadou un set de pixuri de toate culorile ” a subliniat Tuşu, cu referire la gestul pe care Drăghiea l-a făcut în ultima zi de mandat când i-a dăruit lui Cristinel Pavel o cutie cu pixuri goale, arătând că ele au fost consumate de el în ultimii ani.

Voica Briceag

10,521 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.