În numai o oră, trei șoferi au rămas pietoni pentru 90 zile. Cum au fost suprinși de poliția rutieră

Poliţiştii rutieri împreună cu poliţiştii din cadrul Serviciului de Poliție Transporturi Mehedinți au organizat o acțiune punctuală pentru combaterea nerespectării regulilor privind trecerea la nivel cu calea ferată. În urma acțiunii au fost reținute 3 permise de conducere într-o singură zi.

Astfel, fără permis a rămas un bărbat de 33 ani, din Drobeta Tr. Severin, în timp ce conducea un autoturism pe strada Portului din municipiu, si care nu a oprit la trecerea la nivel cu calea ferata, deși semnalele luminoase şi sonore erau în funcțiune. Persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional, iar ca măsură complementară a fost luată suspendarea  exercitării dreptului de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 90 zile.

În aceeași zonă, un bărbat de 59 ani, din Drobeta Tr. Severin, a fost surprins de polițiști  în timp ce conducea un autoturism pe strada Portului din municipiu, si care nu a oprit la trecerea la nivel cu calea ferata, deși semnalele luminoase şi sonore erau în funcțiune. Persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional, iar ca măsură complementară a fost luată suspendarea  exercitării dreptului de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 90 zile.

Tot acolo a fost depistat și cel de-al treilea conducător auto, un bărbat din localiatea Șolea, jud. Suceava, în timp ce conducea un autoturism pe strada Portului din municipiu, si care nu a oprit la trecerea la nivel cu calea ferata, deși semnalele luminoase şi sonore erau în funcțiune. Persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional, iar ca măsură complementară a fost luată suspendarea  exercitării dreptului de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 90 zile.

politistiicuochiicaleferata-1384539907

3,700 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.