Numărul furturilor a crescut considerabil în Drobeta Turnu Severin. 5 cazuri în numai două săptămâni

Ieri, poliţiştii Biroului Ordine Publică din cadrul Poliţiei municipiului Drobeta turnu Severin, au prins în flagrant, în imediata apropiere și la scurt timp după comiterea infracțiunii de furt, o persoană de sex feminin, în vârstă de 38 ani, din municipiul Galați, care, în timp ce se afla la terasa unui cafe-bar, de pe strada Crișan, a sustras de pe tejghea suma de 100 lei, ce aparţinea unei persoane în vârstă de 18 ani, din Drobeta Turnu Severin. Prejudiciul în valoare 100 lei a fost recuperat și restituit persoanei vătămate, pe numele acesteia fiind întocmit dosar penal.

download

Tot ieri, Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Drobeta Turnu Severin, au demarat cercetări faţă de un tânăr de 17 ani, din comuna Şimian, care ar fi sustras mai multe articole de vestimentaţie din incinta unei societăţi comerciale. În urma investigațiilor efectuate, la data de 12.04.2017, polițiștii Biroului Investigaţii Criminale au identificat un tânăr de 17 ani, bănuit că ar fi sustras de pe un raft al unei societăţi comerciale, din municipiu, trei bluze sport. Acesta, la data de 08.04.2017, ar fi sustras trei bluze sport din incinta socităţii comerciale de pe strada Topolniţei din municipiu, cauzând un prejudiciu în valoare de 300 lei. Pe numele persoanei în cauză s-a întocmit doasar penal sub aspectul săvârșii infracțiunii de furt.

hoti-furt-haine-mall-21-640x336

Și săptămâna trecută, Polițiștii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Drobeta Turnu Severin au demarat cercetări față de o persoană de sex feminin de 60 ani din Drobeta Turnu Severini care, ar fi sustras o geantă lăsată pe o bancă. În urma investigațiilor efectuate, la data de 07.04.2017, polițiștii Biroului Investigaţii Criminale au identificat o persoană de sex feminin în vârstă de 60 ani, bănuită că ar fi sustras o geantă lăsată pe o bancă în incinta Spitalului Judeţean Mehedinţi. Aceasta, la data de 03.04.2017, în timp ce se afla în incinta Spitalului Judeţean Mehedinţi, ar fi sustras de pe o bancă o geantă a unei persoane de sex feminin, în vârstă de 43 ani în care se aflau documente personale, suma de 200 euro, respectiv, 40 lei. Pe numele acesteia s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșii infracțiunii de furt, polițiștii efectuând în continuare cercetări în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuitului. Prejudiciul a fost recuperat şi restituit persoanei vătămate.

Polițiștii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Drobeta Turnu Severin efectuează, de asemenea, cercetări față de un tânăr de 19 ani care, ar fi sustras un telefon mobil din incinta unei societăţi comerciale. În urma investigațiilor efectuate, polițiștii Biroului Investigaţii Criminale au identificat un tânăr în vârstă de 19 ani, bănuit că ar fi sustras un telefon mobil din incinta unei societăţi comerciale din Drobeta Turnu Severin. Acesta, la data de 20.03.2017, în timp ce se afla în incinta unei societăţi comerciale, ar fi sustras telefonul mobil al unui tânăr în vârstă de 16 ani din comuna Izverna, judeţul Mehedinţi, în valoare de aproximativ 1.000 lei. Pe numele lui s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșii infracțiunii de furt, polițiștii efectuând în continuare cercetări în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuitului.

furt-magazin-catuse

La data de 30.03.2017, Poliţia municipiului Drobeta Turnu Severin a fost sesizată de o tânără în vârstă de 17 ani, din Drobeta Turnu Severin, cu privire la faptul că în timp ce se afla în zona unui liceu de pe strada Orly din municipiu, persoane necunoscute i-au sustras telefonul mobil în valoare de aproximativ 700 lei. Având în vedere cele sesizate, la data de 31.03.2017, în urma activităţilor efectuate, poliţiştiii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţie municipiului Drobeta Turnu Severin, au identifict un tânăr de 17 ani din aceeaşi localitate, bănuit de comiterea furtului. Prejudiciul a fost recuperat şi restituit persoanei vătămate, pe numele acestuia fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

1490700354_46

8,158 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.