O dată salvator, toată viața salvator! Vezi aici cum un fost pompier a reușit să evite o tragedie

O dată salvator, toată viața salvator! Vezi aici cum un fost pompier a reușit să evite o tragedie

O dată salvator, toată viața salvator! A demonstrat-o din nou, un fost angajat al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Drobeta, a cărui intervenție promtă a salvat bunurile, dar și viața vecinilor săi! Totul s-a întâmplat zilele trecute, când în miez de noapte, fostul pompier a auzit țipetele disperate ale vecinilor! A ieșit din casă și a văzut flăcările violente care dădeau să cuprindă întreaga casă a vecinilor!

Fără să aibă nici măcar un moment de ezitare, Sorin a cerut rapid o scară și urcat pe acoperișul casei și a reușit să stingă în timp record focul care izbucnise la coșul de fum! Nu s-a gândit în niciun moment că viața sa poate fi pusă în pericol:

”Meseria nu se uită odată ce ai plecat din sistem! Nu poți da uitării toate orele de instrucție și nu poți șterge cu buretele anii în care ai participat la zeci de misiuni de stingere a incendiilor. Pentru mine a fost o normalitate, am acționat din instinct, conștient fiind de faptul că fiecare minut contează”, a precizat pentru descoperamehedinti.ro Sorin Trușcheci, fost angajat al ISU Drobeta.

 

Voica Briceag

6,296 total views, 2 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.