P.M.P. Mehedinți, pregătiri pentru alegeri. Cine va fi candidatul PMP la primăria Dr. Tr. Severin?

P.M.P. Mehedinți, pregătiri pentru alegeri. Cine va fi candidatul PMP la primăria Dr. Tr. Severin?

Liderii din Oltenia ai Partidului Mișcarea Populară s-au reunit în Mehedinți în cadrul unei conferințe regionale. Ședința a fost una de lucru, în cadrul căreia s-a discutat despre pregătirea alegerilor locale din vară. S-a inaugurat totodată și sediul organizației municipale a formațiunii politice și au fost anunțate prioritățile formațiunii politice. Acestea se referă la organizarea alegerilor în două tururi de scrutin și implementarea programului național de extindere a rețelei de gaze către toate comunitățile locale din întreaga țară:

”Am discutat recent cu dl. ministru Virgil Popescu despre o chestiune care este prioritară pentru noi. Pentru noi, obiectiv național este să găsim soluții, astfel încât să putem negocia cu Comisia Europeană să primi bani pentru un amplu proiect de extindere a rețelei de gaze către gospodării. Este inadmisibil ca România, țară cu resurse atât de importante să nu aibă un asemenea program ”, a declarat Eugen Tomac la Drobeta Turnu Severin.

”Vreau să mulțumesc domnului președinte pentru determinarea de a susține acest proiect strategic care este atât de important și pentru Drobeta Turnu Severin”, a precizat Ramona Cupă, liderul P.M.P. Drobeta Turnu Severin.

În ultima perioadă foști membri ALDE s-au alăturat Partidului Mișcarea Populară nemulțumiți de acțiunile politice ale formațiunii lui Călin Popescu Tăriceanu. S-a întâmplat și în Mehedinți unde mai mulți membri ALDE s-au alăturat PMP, dar și în județul Dolj, acolo unde liderul județean al ALDE, mehedințeanul Ion Cupă, a ales să se alăture acestui proiect politic:

”Partidul Mișcarea Populară, prin conducerea pe care o are, este un partid care poate să facă istorie în următorii 10 ani și atunci am zis că o mai iau încă o dată de la capăt, știu că nu sună foarte bine să renunți la un partid, la un proiect precum cel pe care eu l-am avut dar, din păcate, drumul pentru mine era închis. Așa am considerat eu și am zis că ianuarie este luna hotărâtoare pentru cariera mea politică și pentru ceea ce aș mai putea eu să fac în acest an hotărâtor cu alegeri locale și parlamentare!”, a precizat deputatul Ion Cupă.

Cât privește candidații pentru alegerile locale, lucrurile nu sunt încă definitivate, dar se pare că, fostul primar al Severinului, Constantin Gherghe, și-ar negocia o candidatura la funcția de primar al Severinului din partea Partidului Mișcarea Populară.

 

 Voica Briceag

1,631 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.