P.R.U. Mehedinţi, lansarea candidaţilor pentru alegerile parlamentare

Marţi seara a avut loc la palatul culturii, Teodor Costescu, lansarea candidaţilor Partidului România Unită pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie. Mai bine de 400 de simptizanţi P.R.U. din toate comunele Mehedinţiului au participat la evenimentul de lansare la care a venit de la Bucureşti şi preşedintele P.R.U., Bogdan Diaconu.

general-1

Prezentă la eveniment a fost şi tânăra interpretă de muzică populară, Nicoleta Iancu, cea care a sensibilizat audienţa prin interpretarea unor piese din folclorul românesc, dar şi prin intonarea imnului naţional al României:

nicoleta-iancu

Cornel Stroescu, unul dintre cei mai influenţi fermieri din România candidează pentru un loc de deputat pe listele Partidului România Unită, iar la Senat, primul pe listă este profesorul Constantin Stana.

cornel-stroescu

Liderii Partidului România Unită au anunţat că Victor Ponta este propunerea pe care viitorii parlamentari P.R.U. o vor face pentru a prelua funcţia de Prim Ministru al României. În Mehedinţi, candidaţii P.R.U. se găsesc la poziţia 9 pe buletinele de vot.

Voica Briceag

3,779 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.