P.R.U., singurul partid naţionalist din România

În România există un singur partid naţionalist care pune în centrul său valorile naţionale. Partidul se numeşte România Unită şi propune românilor un altfel de a face politică. În Mehedinţi, acestui proiect s-au alăturat oameni noi, oameni care nu au fost implicaţi anterior în politică şi care au dovedit, prin cariera profesională, că în viaţă, nu ai nevoie de susţinere politică pentru a reuşi. Este şi cazul lui Cornel Stroescu, candidatul Partidului România Unită pentru un loc de deputat.

cornel-stroescu

„Dezamăgirea faţă de de tot ceea ce se întâmplă în ţară dar mai ales în Mehedinţi unde pe plan administrativ am asistat în ultimii ani la distrugerea economiei,m-aud eterminat să fac pasul spre politică.  Pe plan industrial, Mehedinţiul a pierdut an după an locuri de muncă, prin falimentarea sau privatizarea defectuoasă a unor întreprinderi reper pentru economia întregii ţări. De la an la an, vedem neputinioşi exodul românilor în ţări străine pentru a munci, iar acestei stări de fapt trebuei să i se pună punct,” a mai spus Cornel Stroescu.  Despre ei, membrii Partidului România Unită spun că sunt români adevăraţi care cred că fiecare politician din ţara asta trebuie să privească mai întâi spre ai lui, spre români şi abia apoi spre europeni! Dezideratul formaţiunii politice este acela ca românii să nu ajungă sclavi în ţara lor iar ţara lor să nu fie doar o colonie a puterilor europene.

stroescu-cu-pru

Partidul RomâniaUnită şi-a anunţat şi susţinerea pentru viitorul premier al României. Îl vor susţine pe Victor Ponta, chiar dacă acesta nu face parte din formaţiunea politică, dar spun ei, este singurul care poate readuce ţara pe linia dezvoltării economice. În Mehedinţi, Candidaţii PRU se regăsesc pe poziţia 9 a buletinelor de vot.

Voica Briceag

 

5,056 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.