Palatul Cultural a pregătit o serie de evenimente inedite pentru severineni. Despre ce este vorba

Palatul Cultural Teodor Costescu a pregătit o serie de evenimente inedite pentru perioada 24-26 iunie 2017. Astfel, weekend-ul va debuta cu evenimentul ”Ziua universală a Iei”, pe 24 iunie: vor avea loc concerte de muzică populară și o expoziție de costume populare începând cu ora 10.00 în incinta Palatului Cultural Teodor Costescu.

Tot pe 24 iunie debutează, la Cetatea Medievală,  evenimentul ”Drobeta, oraș de legendă” unde severninenii vor avea parte de ateliere medievale și concerte ale trupei ”Truverii”.

 Duminică, 25 iunie, doamnele și domnișoarele vor da startul ”Skirt Bike”, anul acesta stabilind și un dress code – ia românească.  Defilarea pe străzile din Drobeta Turnu Severin, se va desfășura începând cu ora 16:00, punctul de întâlnire fiind Fântâna Cinetică din fața teatrului Theodor Costescu, de unde se va pleca pe principalele artere rutiere ale orașului.

Luni va avea loc un eveniment inedit, pentru prima data în Drobeta Turnu Severin: Concert în aer liber al Orchestrei Filarmonicii din Novi Sad! Corncertul va avea loc la Fântâna Cinetică din fața Palatului Cultural Teodor Costescu.

293,828 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.