Parteneriat pentru instruirea fermierilor mehedinţeni

Un număr de 250 de fermieri din tot judeţul Mehedinţi vor dobândi noi competenţe în urma participării la cursuri de formare profesională. Totul, fără niciun cost, căci instituţia consiliului judeţean Mehedinţi a aprobat un parteneriat cu Universitatea de Agronomie din Bucureşti în vederea accesării de fonduri europene pentru acest lucru:

aladin-gerogescu-cj

„Am considerat că este oportun pentru judeţul nostru, ţinând cont de faptul că avem un număr semnificativ de fermieri, să realizăm acest parteneriat cu Universitatea de Agronomie din Bucureşti pentru a şcolariza şi instrui un număr de 250 de fermieri din judeţ. Consiliul Judeţean Mehedinţi îşi aduce aportul la acest proiect prin personalul calificat pe care îl avem aici, nu este vorba de vreo contribuţie financiară şi în acelaşi timp este bine pentru judeţul nostru că, pe fonduri europene, instruim o anumită categorie socio-profesională. ”

sorin-nicolicioiu-juramant

Totodată, Sorin Nicolicioiu, a depus jurământul în funcţia de consilier judeţean după vacantarea locului lui Dorel Stăicuţ, de la PSD. Sorin Nicolicioiu este şi directorul Direcţiei Silvice Judeţene.

Voica Briceag

2,960 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.