Ramona Cupă, președinte PMP Drobeta Turnu Severin:

Ramona Cupă, președinte PMP Drobeta Turnu Severin: Îmi doresc să contribui la transformarea în bine a orașului în care locuiesc și muncesc. Speranța că se poate mai repede și mai bine trebuie convertită în certitudine

PMP este decis, și în județele Olteniei, să facă performanță în anul electoral 2020. Reprezentarea cât mai consistentă în consiliile municipale, locale, județene precum și câștigarea unui număr cât mai mare de primari la alegerile locale ar asigura o platformă puternică pentru consolidarea, în toamna anului viitor, a statutului de partid parlamentar.

Vrem să promovăm, alături de cei cu experiență, oameni noi în politica PMP, oameni care au un statut profesional bine definit și multă dorință de a contribui la binele comunitatii drobetane. De aceea am numit-o pe doamna Ramona Cupă în poziția de președinte interimar al PMP Drobeta Turnu Severin. Am toată încrederea că va aduce un suflu nou în organizație, în general pe scena politică locală”- a precizat Răzvan Roșca, președintele PMP Mehedinți.

Ramona Cupă, biolog de profesie, va conduce destinele organizației în alegerile de anul viitor.

Cred în valorile populare și liberale promovate de PMP. Mulți colegi din generația mea, dar nu numai, sunt convinși că e mare nevoie de oameni noi în politică. Am decis să mă implic în viața publică a orașului în care trăiesc, muncesc și îmi cresc copilul alături de soțul meu. Pentru că vreau ca lucrurile să fie schimbate în bine mai repede. Pentru toți drobetanii. Vom valorifica experiența pozitivă existentă în organizație. Există oameni deosebiți a căror activitate trebuie respectată și fructificată. Vom aduce însă și oameni noi care nu au mai facut politică. Împreună vom construi un set nou de propuneri și soluții pentru dezvoltarea orașului. Sper ca oferta noastră politică să determine mulți oameni de bună credință din oraș să ni se alăture!”- a declarat RAMONA CUPĂ, proaspătul președinte al PMP Drobeta Turnu Severin.

 

                                                        BIROUL DE PRESA PMP MEHEDINȚI

 

 

1,245 total views, 2 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.