PNL Mehedinți a depus candidatura pentru Consliul Județean. Primul loc pe lista de consilieri: Marius Bălu

Candidatul PNL la Consiliul Județean Mehedinți, actualul senator Marius Bălu, şi-a depus, marți, dosarul de candidatură la Biroul Electoral Județean, şi a spus că îşi doreşte să repună Mehedințiul pe drumul modernizării.

Marius Bălu şi-a depus marți, la Biroul Electoral Județean Mehedinți, dosarul de candidatură pentru Consiliul Județean Mehedinți, fiind desemnat de PNL Mehedinți. “În urmă cu patru ani, din cauza unei decizii, care s-a dovedit neinspirată a partidului, nu am candidat. Spuneam atunci la finalul mandatului că am reușit să pun Mehedințiul pe un drum ireversibil al modernizării. M-am înșelat. Nu bănuiam atunci că urmează o guvernare locală PSD atât de catastrofală. Nu numai că nu au continuat drumul spre modernizare, dar au pus Mehedințiul pe drumul regresului. Au fost patru ani de eșecuri, de ratări, ale tuturor proiectelor pe care le-am lăsat în diferite stadii de implementare, au ratat implementarea a zeci de milioane de euro și eu cred că cineva, la un moment dat, trebuie să răspundă pentru acest lucru”, a spus senatorul liberal.

DSCF0096-1024x768

Bălu a câștigat mandatul de președinte al CJ Mehedinți în anul 2008 în urma unui scrutin uninominal.

Mor de necaz, îmi pare rău că nu mai este un scrutin uninominal ca în 2008, să-i trag o mamă de bătaie lui Aladin soră cu moartea, se ascunde după fustele partidului. În ultimul sondaj  a ieșit undeva la 8 la sută pe scrutinul uninominal, acesta este cel care a condus până acum Mehedințiul și care mai vrea patru ani să păcălească pe mehedințeni. Lucrurile sunt simple, îi rog din suflet pe mehedințeni să-mi dea un consiliu județean, să le pot da un județ modern”, a declarat Marius Bălu.

Senatorul liberal a fost președintele Consiliului Județean Mehedinți în 2008-2012, perioadă în care a reușit să aducă în Mehedinți 250 milioane de euro. Cu aceste fonduri, s-au asfaltat 220 kilometri de drum județean, s-au modernizat rețele de apă și canal în mai multe localități din județ și s-a construit maternitatea de la Drobeta Turnu Severin. Sunt doar câteva din proiectele realizate în timpul mandatului de președinte al Consiliului Județean Mehedinți.

Alături de Marius Bălu a fost prezent la depunerea dosarului de candidatură și președintele PNL Mehedinți, Virgil Popescu: „Am venit astăzi și am depus candidaturile de la Consiliul Județean pe o listă foarte bună a Partidului Național Liberal, este o listă reînnoită cu oameni noi, care nu au mai făcut politică, cu oameni care au mai făcut politică și cu tineri care au entuziasmul schimbării Mehedințiului în bine. Eu sunt foarte optimist și cred că în urma votului din 5 iunie mehedințenii vor avea un nou președinte de Consiliu Județean, în vor avea pe Marius Bălu. Trebuie să recunosc, chiar dacp la vremea respectivă, în anul 2008, eram în partide diferite, practic Mehedințiul a avut o singură perioadă de dezvoltare, 2008-2012”.

Consilierul județean liberal, medicul Stela Firu, spune că activitatea actualului Consiliu Județean, condus de PSD, a fost una slabă: “Este un mandat slab al Partidului Social Democrat, cred că Mehedințiul merită o altfel de administrație și, bineînțeles, o administrație liberală. După cum d-voastră bine știți, noi am fost din păcate prea puțini la număr ca să putem întoarce deciziile proaste pe care le-a luat Aladin Georgescu împreună cu echipa domniei sale în acest mandat”, a declarat Stela Firu.

DSC_0417

A fost prezent la eveniment și Daniel Cîrjan, candidatul PNL pentru Primăria Drobeta Turnu Severin: „Pentru mine lucrurile sunt foarte clare, 2008-2012 cu Marius Bălu, președinte al Consiliului Județean a însemnat progres în județul Mehedinți,a  însemnat fonduri europene atrase, a însemnat dezvoltare și investiții în județul Mehedinți. Patru ani cu administrație PSD la Consiliul Județean a însemnat pentru mehedințeni sărăcie, dezastru din punct de vedere social și economic. Din acest motiv, Marius Bălu trebuie și merită să fie președintele Consiliului Județean Mehedinți patru ani pentru că avem nevoie în județul Mehedinți  de dezvoltare economică și de progres”.

Marius Bălu  figurează  pe primul loc pe lista de consilieri județeni a PNL Mehedinți. Acesta este şi propunerea liberalilor pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Județean Mehedinți.

6,985 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.