Polițist rănit în misiune. Află ce a pățit un angajat M.A.I. al Serviciului de Acțiuni Speciale

Un polițist care face parte din echipajul  de Acțiuni Speciale din cadrul I.P.J. Mehedinți a fost rănit în timpul unei misiuni. Bărbatul s-a ales cu o fractură de peroneu după ce fost lovit cu mașina de un individ din comuna Corcova.

Toată povestea a început în momentul în care, polițiștii de la postul de poliție din comuna Corcova au solicitat sprijin de la centru pentru calmarea unui individ recunoscut cu afecțiuni psihice. Bărbatul se urcase la volanul unei mașini de teren și a făcut prăpăd în curtea părintească distrugând mai multe bunuri.

Disperat tatăl bărbatul a chemat poliția ca să îl calmeze, doar că, polițiștii nu au avut ce-i face, motiv pentru care au cerut ajutor de la centru. De la Ispectoratul Județean de Poliție a fost trimis pentru calmarea spiritelor și un echipaj de la Serviciul de Acțiuni Speciale.

politisti SAS

Polițiștii S.A.S. au fost și ce care au reușit să oprească cursa nebunească și să îl calmeze pe tânărul cunoscut cu afecțiuni psihice. Doar că, în timpul misiunii, unul dintre polițiști a fost lovit cu mașina și s-a ales cu piciorul rupt.

politist SAS

Această întâmplare readuce în discuție un subiect delicat care ține în special de dotarea polițiștilor de la Serviciul de Acțiuni Speciale. Pentru a face față misiunilor speciale, membrii S.A.S. au nevoie de echipament de protecție care să apere viața lucrătorului S.A.S. ori, în privința dotării și a echipamentelor, nu se poate spune despre lucrătorii S.A.S. Mehedinți că ar sta foarte bine. Poate că un echipament perfomant ar fi împiedicat accidentul în care a fost implicat angajatul S.A.S. din cadrul I.P.J. Mehedinți. Ori, deși sunt în prima linie atunci când vine vorba despre intervenții în forță, angajații S.A.S. sunt trimiși la luptă cu ”pieptul gol”.

Voica Briceag

4,681 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.