Poliţiştii de frontieră mehedinţeni, alături de cei nevoiaşi

Alimente, haine şi alte produse de strictă necesitate, în valoare de peste 4.000 lei, au fost distribuite de poliţiştii de frontieră mehedinţeni unor persoane aflate in dificultate, bătrâni şi persoane nevoiaşe, cu prilejul Sărbătorilor de Crăciun.

         A devenit deja o tradiţie ca, în perioada premergătoare sărbătorii Naşterii Domnului, poliţiştii de frontieră mehedinţeni care şi desfăşoară activitatea în cadrul sectoarelor poliţiei de frontieră din judeţul Mehedinţi să fie alături de cei aflaţi în dificultate, instituţionalizaţi sau la o vârstă înaintată, nu numai cu gândul, ci şi cu faptele.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

         Astfel, în ajunul Sărbătorii Crăciunului, reprezentanţi ai poliţiştilor de frontieră au fost prezenţi în mai multe locaţii din zona de frontieră în care semenii noştri, aflaţi în dificultate sau fără niciun sprijin, au primit din partea acestora alimente, îmbrăcăminte, dulciuri şi alte produse de strictă necesitate.

         În acest an, ajutorul oferit de poliţiştii de frontieră, prin contribuţia benevolă în valoare de peste 4.000 de lei, s-a îndreptat spre 20 de familii cu venituri modeste, aflate în dificultate, din localităţile de frontieră Vrata, colonia Porţile de Fier II, Ţigănaşi, Şimian,  Drobeta Turnu Severin, Orşova şi Eşelniţa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

         Un gest de suflet a fost făcut şi de poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi care, impresionaţi de greutăţile materiale în care se află trei  familii din municipiul Turnu Severin, cu o situaţie materială precară şi care au în întreţinere copii minori, au hotărât să colecteze haine şi produse alimentare pentru aceştia. Este un gest prin care, poliţiştii de frontieră mehedinţeni au încercat să aducă celor trei familii puţină bucurie şi bunăstare cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

         Prin faptele lor poliţiştii de frontieră mehedinţeni doresc să aducă lumină în viaţa semenilor lor, să contribuie la asigurarea unui minim necesar acelora care nu au parte de multe bucurii sau care sunt lipsiţi, în aceste zile, de dragostea şi căldura unei familii sau a celor dragi.

Fie ca Sfintele Sărbători să aducă în casa fiecăruia numai bucurii, sănătate, înţelegere şi multă prosperitate!, le-a urat purtatorul de cuvant al politiei de frontiera Mehedinti, comisar şef de politie Valeriu Pera.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

3,642 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.