Premiile Palatului Culturii Teodor Costescu Dobeta Turnu Severin

Marcarea ,,Zilelor Palatului Culturii Teodor Costescu, ediția a II-a 2017,, a oferit prilejul conducerii celei mai prestigioase instituții de cultură din Drobeta Turnu Severin, de a-și arăta recunoștința față de colaboratori, de oamenii care le-au fost aproape în organizarea evenimentelor culturale și care au pus umărul efectiv pentru îmbunutățirea actului cultural la nivelul orașului. În cadrul evenimentului au fost acordate premii de excelență colaboratorilor constanți ai instituției de cultură:

,,Mulțumim în egală măsură tuturor celor care ne-au fost alături pe parcursul acestui an, dar în mod special mulțumim Consiliului Local și Primăriei Drobeta Turnu Severin, principalii noștri parteneri,, a precizat în deschiderea evenimentului Sorin Vidan, managerul Palatului Culturii Teodor Costescu.

,,Vreau să mulțumesc eu, în numele primăriei și în numele Consiliului Local al Municipiului Drobeta Turnu Severin, reprezentanților Palatului Culturii Teodor Costescu, conducerii, dar și fiecărui angajat al instituției, pentru că 2017 și parțial anul 2016, au fost ani plini de evenimente culturale, cum nu cred că a mai avut Severinul de zeci de ani.  Cred că felicitările se cuvin actualului management și angajaților Palatului Culturii Teodor Costescu,, a precizat viceprimarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Daniel Cîrjan.

Reprezentanții Episcopiei Severinului și Strehaei, laureați în cadrul Galei Premiilor de Excelență a Palatului Culturii Teodor Costescu, au ținut la rândul lor să mulțumească pentru buna colaborare.

Un aport deosebit în ceea ce privește organizarea evenimentelor culturale organizate la Palatul Culturii Teodor Costescu au avut reprezentanții Muzeului Regiunii Porților de Fier, parteneri constanți ai tuturor evenimentelor culturale organizate în tot județul, nu doar la Drobeta Turnu Severin:

,,Atunci când instituțiile -de orice gen nu doar culturale-găsesc calea comună pentru a face lucruri minunate împreună, nu putem spune decât că și-au atins scopul.  Noi am găsit acesată cale comună, ne-am atins scopul, iar noi la rândul nostru, vă mulțumim pentru buna colaborare și mai cred că, anul acesta a fost doar începutul unei colaborări fructuoase și de lungă durată,, a precizat Doinița Mariana Chircu, Managerul Muzeului Regiunii Porților de Fier.

Premii au mai primit și reprezentanții Palatului Copiilor Drobeta Turnu Severin, cei ai Centrului Cultural Nichita Stănescu, ai Uniunii Artișilor Plastici, Cercetașii României, trupa de teatru Aetos, scriitorul Victor Rusu, chitaristul Victor Roșu, orgnizatorul singurului concurs de chitară din județ, trupa de teatru Cortina, dar și mulți alții.

 

Voica Briceag

3,723 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.