Primarii mehedinţeni încep să migreze de la un pardid la altul înaintea alegerilor

Au început jocurile politice înainte de alegeri, au început plimbările între partide. Primarii mehedinţeni încearcă prin orice mijloc să-şi păstreze funcţiile dobândite chiar dacă asta presupune să-şi trădeze partidul de pe ale cărui liste şi-au câştigat mandatul în 2012.

Primarul comunei Tâmna şi-a anunţat astăzi candidatura la alegerile din vară, pentru un nou fotoliu de primar, din partea Partidului Social Democrat.

Ion Cioară a câştigat alegerile în 2012 candidând din partea MNMH, devenind ulterior membru PNL. „Mă simt în forţă pentru un nou mandat” a declarat primarul comunei Tâmna în conferinţa de presă susţinută la sediul partidului PSD împreună cu preşedintele PSD Mehedinţi, Aladin Georgescu.

IMG-20160311-WA0002

 

Rămâne de văzut dacă acesta îşi va păstra fotoliul de primar pana in 5 iunie 2016 deoarece legea prevede că primarul migrator îşi poate pierde mandatul:

Art. 15.  (2) Calitatea de primar şi, respectiv, de preşedinte al consiliului judeţean încetează, de drept, înainte de expirarea duratei normale a mandatului în următoarele cazuri:

g1) pierderea, prin demisie, a calităţii de membru al partidului politic sau al organizaţiei minorităţii naţionale pe a cărei listă a fost ales”

4,109 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.