Prime de Paști pentru salariații Direcției Silvice Mehedinți. Vezi aici cât primesc

Iepurașul de Paști este generos anul acesta pentru unii bugetari și vine cu prime și bonusuri consistente. Spre exemplu, angajații Direcției Silvice Mehedinți vor primi și anul acesta bonusuri, cu ocazia Sărbătorilor Pascale. Fiecare salariat va încasa circa 600 de lei, prime și tichete cadou. Aceste sume se adaugă bonusului pentru încălzire acordat anual fiecărui salariat și care constă în masă lemnoasă. Vor fi alocați de asemenea bani și pentru fiecare copil minor al silvicultorilor:

sorin nicolicioiu

”Ca în fiecare an, Direcția Silvică Mehedinți cu ocazia sărbătorilor Pascale, dă fiecărui salariat tichete în valoare de 200 de lei  și o primă cadou în valoare de 300 lei. Pe lângă acestea, administrația mai dă încă 100 lei pentru fiecare copil minor cu vârsta sub 18 ani. Totodată, după cum se știe, noi dăm tuturor salariaților un ajutor pentru încălzirea locuințelor în volum de 6 mc material lemnos,” a precizat pentru descoperamehedinti.ro Sorin Nicolicioiu, directorul Direcției Silvice Mehedinți.

Toți salariații Direcției Silvice din Mehedinți beneficiază de prime de Paști din partea conducerii unității. Bonusurile acordate de unitate sunt egale cu cele pe care le-au primit pădurarii și anul trecut și au fost prinse în Contractul Colectiv de Muncă la fel ca și celelalte bonusuri.  Salariații Direcției Silvice Mehedinți au beneficiat de prime de aceeași valoare și la Crăciun.

Voica Briceag

5,551 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.