Pro România Mehedinți, filiale în aproape toate localitățile județului

Liderii organizațiilor Pro România din toate județele Olteniei au participat joi la Tîrgu Jiu la o ședință de instruire în cadrul căreia s-au stabilit principalele direcții de acțiune ale organizațiilor politice în vederea obținerii unui scor cât mai bun la viitoarele alegeri:

”Intrăm în linie dreaptă, partidul este înregistrat, colegii noștri au primit împuterniciri să coordoneze activitatea politică pe județe. În perioada următoare ne vom concentra pe atragerea unui număr cât mai mare de membri. Cel mai probabil în luna octombrie vom avea și un congres național care va fi unul atipic. Ne dorim ca congresul să fie unul de lucru unde să le prezentăm un proiect, urmând ca mai apoi să se lucreze pe grupuri, urmând ca duminică, la finalul congresului să ieșim cu un program-proiect pentru țară”, a declarat Alin Văcaru, secretar general Pro Romania.

În Mehedinți, coordonatorul filialei Pro România, Cornel Stroescu, a precizat că în acest moment, partidul are deja filiale în principalele localități din județ. Urmează ca în perioadă următoare să fie inaugurat și sediul partidului care va funcționa într-o clădirea centrală situată pe bulevardul Tudor Vladimirescu-cea mai importantă arteră din oraș:

Depunem eforturi pentru înființarea de organizații în toate localitățile județului astfel încât, în perspectiva alegerilor europarlamentare din mai 2019, să avem filiale constituite în toate cele 66 de localități, lucru ce ne va asigura obținerea unui scor cât mai bun la scrutinul pentru alegerea reprezentanților României în Parlamentul European” a precizat Cornel Stroescu, coordonatorul Pro România Mehedinți.

 

5,968 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.