PSD Mehedinți a depus astăzi dosarele de candidatură pentru Consiliul Județean

PSD Mehedinți a depus astăzi dosarele de candidatură pentru Consiliul Județean. Aladin Georgescu, președintele Consiliului Județean Mehedinți, a declarat că lista cuprinde persoane care au demonstrat că merită încrederea mehedințenilor: Am depus lista de consilieri județeni, sunt oameni cu o mare experiență profesională, administrativă și politică, conștienți de această mare responsabilitate şi pregătiți să ia cele mai bune decizii pentru dezvoltarea Mehedințiului, în următorii patru ani. Avem o echipă unită, puternică, avem cei mai buni primari din judeţ și sunt convins că vom avea cele mai bune rezultate la alegerile locale și-l vom bate pe domnul Bălu, chiar dacă nu sunt alegeri uninominale. Și, chiar în situația în care ar fi fost alegeri uninominale, cea mai bună echipă era tot cea a Partidului Social Democrat și am fi câștigat și în acele condiții. . Îi rog pe mehedințeni să ne dea votul lor, să aibă încredere în noi, pentru că numai dacă vom avea o majoritate în Consiliul Județean vom putea să ne punem în practică proiectele de dezvoltare a județului. De asemenea, vreau să le mulțumesc colegilor mei pentru efortul depus în această perioadă și să-i asigur de victoria noastră pe 5 iunie”.

PSD MH CJ (1)

Marius Screciu, candidatul PSD la Primăria Drobeta Turnu Severin, a întărit declarația președintelui PSD Mehedinți și a spus că testul alegerilor locale va confirma încrederea pe care mehedințenii o acordă social-democraților: „Avem candidați competenți, cu care venim în fața mehedinţenilor. Suntem acum pe primul loc în preferințele alegătorilor din Mehedinți și sunt convins că așa va fi și pe 5 iunie”.

PSD MH CJ (4)

 Pe lista PSD pentru Consiliul Județean Mehedinți se află și prof.dr. Manuela Prajea, directoarea Colegiului Naţional „Traian” din Drobeta Turnu-Severin: ”Mă bucur că Aladin Georgescu este în  fruntea partidului, este un președinte în care am avut încredere, nu numai la partid ci și la Consiliul Județean. Pe noi, învățământul, ne-a sprijinit foarte mult. Ca și orice profesor din Europa, viziunea mea este  un partid care are grijă de profesori și de oameni, în general, pentru că și noi, profesorii, avem minsiunea de a ne dedica elevilor, părinților și oamenilor.”

Marius Stoica, candidatul PSD la primăria Orșova, a fost prezent la depunerea candidaturilor pentru județ:  ”Am observat echipa pentru Consiliul Județean, sunt adevărați profesioniști în majoritatea domeniilor de activitate, sunt personalități marcante ale acestui județ. Evident  că îi văd câștigători.”

PSD MH CJ (2)

6,512 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.