Revelion in aer liber la Drobeta Turnu Severin

Primăria Municipiului Drobeta Tunru Severin împreună cu Palatul Culturii Severine invită toţi severinenii care doresc să treacă în noul an într-o atmosferă de muzică şi voie bună să petreacă Revelionul în aer liber. Evenimentul va avea loc în zona de promenadă Crişan. Pentru că în anii trecuţi spectacolul oferit de primărie la cumpăna dintre ani s-a bucurat de succes, organizatorii speră ca şi ediţia din acest an să fie una reuşită.

crisan

Dacă banii alocaţi pentru revelion nu v-au fost suficienţi pentru a merge la o petrecere aşa cum v-aţi fi dorit nu trebuie să vă faceţi griji. Fără niciun ban şi fără ţinută obligatorie, puteţi petrece un revelion pe cinste! Asta pentru că şi în acest an, reprezentnaţii primăriei organizează revelionul pe strada Crişan. Muzică populară, muzică uşoară, dar şi un spectaculos foc de artificii sunt ingredientele necesare pentru a trece în noul an aşa cum v-aţi dorit:

„Aş vrea să încheiem anul cu o manifestare artistică deosebită astfel că primăria municipiului Drobeta Tunru Severin şi Palatul Culturii organizează şi anul acesta revelionul în aer liber. Participanţii vor avea parte de muzică uşoară- Andrada Creţu şi Oana Cenuşă. De asemenea avem invitată şi o trupă de muzică uşoară din Serbia, este vorba despre formaţia New Quartet. De la ora 22,00 pe scenă vor urca soliştii ansamblului Doina Gorjului, dirijaţi de maestrul, Aurel Blondea.  Irina Zoican, Sanda Argint, Angela Magheru, dar şi Niculina Stoican vor susţine concerte. La ora 24.00 am pregătit şi un foc de artificii.”

revelion

 

 

4,673 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.