Ruinați de ruine! Municipalitatea va supraimpozita clădirile și terenurile lăsate în paragină


Cine nu îşi reabilitează proprietăţile îşi scutură conturile bancare. Primarul Marius Screciu a anunțat supraimpozitarea chiar și cu 500% a imobilelor aflate în diferite stadii de degradare. De aceeași soartă au parte și terenurile lăsate în paragină, căci, municipalitatea nu mai are de gând să tolereze aceste lucruri

Municipalitatea le-a pus gând rău proprietarilor care îți lasă casele sau terenurile neîngrijite. Primarul Maris Screciu a anunțat că nu are de gând să mai tolereze astfel de lucruri la nivelul orașului. Așa că, zeci de proprietari riscă să fie ruinați de ruine, în contextul în care, municipalitatea poate majora chiar și cu 500 %  impozitul datorat pe casele sau terenurile abandonate:

În funcție de starea de degradare a acestora, severinenii vor trebui să plătească impozit cu 200%, până la 500% pentru clădirile și terenurile neîngrijite. Măsura supraimpozitării proprietarilor care nu îşi renovează clădirile nu are ca scop încasarea de bani suplimentari la bugetul local, ci mai degrabă de a genera anumite comportamente sociale, a precizat primarul oraşului.

Polițiștii locali îi vor notifica în prealabil pe proprietarii nepăsători. Proprietarul va plăti impozitul majorat , până când va restaura clădirea sau va igieniza terenul care îi aparține.

3,548 total views, 2 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.