S-a redeschis sezonul de tratament în stațiunea Bala. Vezi aici de ce servicii puteți beneficia și care sunt costurile

Singura stațiunea balneoclimaterică din județul Mehedinți și-a redeschis porțile pentru turiști. Baza de tratament din localitatea Bala este recunoscută datorită apelor minerale și a nămolului terapeutic, iar gama serviciilor oferite în cadrul complexului de tratament este una diversificată, iar pe perioada anotimpului rece, timp în care centrul a fost închis, administrația hotelului care aparține Ministerului Muncii a derulat ample lucrări de reabilitare, modernizare, dar s-a preocupat și de dotarea cu aparatură medicală. Din acest sezon s-a redeschis și bazinul interior cu apă sulfuroasă:

În perioada în care complexul a fost închis au avut loc ample renovări, s-a reușit redeschiderea bazinului interior unde  cei care vin aici la tratament pot beneficia de băi cu apă sulfuroasă, extrem de beneficiă pentru afecțiuni ale articulațiilor și s-a achiziționat aparatură nouă, astfel încât putem oferii un pachet de servicii complet în ceea ce privește tratamentul balnear” a precizat pentru descoperamehedinti.ro, medicul specialist, Nicoleta Oțel. Complexul Cereș are în dotare pe lângă baza de tratament, spaţii de cazare cu o capacitate de peste 200 de locuri, dispune de grupuri sanitare proprii, apă caldă non stop, spaţiu pentru servirea mesei şi un bazin interior. Investiţiile din acest an oferă acum un cadru modern și dotările necesare petrecerii unui sejur plăcut. În stațiune se tratează afecțiuni reumatismale, afecțiuni ale tubului digestiv, dar și  afecțiuni ale sistemului nervos periferic:

”O zi de cazare în complexul Ceres al ministerului muncii costă în această perioadă 130 de lei. În acest preț sunt incluse serviciile de cazare, de tratament și trei mese pe zi. De asemenea acceptăm și vouchere de vacanță” a precizat Bogdan Simcea, directorul complexului Ceres al Ministerului Muncii.

De la Bala pot fi vizitate mai multe obiective si zone turistice importante cum ar fi podul lui Dumnezeu din comuna Ponoarele, Valea Cernei, dar și clisura Dunării, iar periodic, sâmbătă și duminica de aici se organizează excursii către acestea:

Voica Briceag

14,141 total views, 3 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.