Sancțiuni în valoare de 90.510 lei, acordate de polițiștii mehedințeni în zilele de Paște

Pentru siguranţa cetăţenilor, în zilele de Paște, poliţiştii mehedinţeni au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor nedorite şi pentru fluidizarea traficului şi diminuarea riscului rutier.

În urma activităților desfășurate, au fost sesizate peste 20 de infracțiuni, și au fost aplicate peste 330 de sancţiuni contravenţionale.

În perioada 14 – 17 aprilie a.c., pentru asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică, polițiștii au desfășurat 13 acțiuni și controale, intervenind la 51 de evenimente.

În urma acţiunilor desfăşurate, au fost sesizate 23 de infracţiuni, dintre care 12 contra persoanei, 5 contra patrimoniului şi 6 pentru alte genuri de infracţiuni.

Polițiștii au intervenit și au aplicat 336 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 96  la Legea nr. 61/1991, pentru sancționarea faptelor de încalcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, și 3 la alte acte normative.

În urma acțiunilor pentru prevenirea accidentelor rutiere și salvarea de vieți, au fost aplicate 237 de sancțiuni la O.U.G. nr. 195/2002, privind circulația pe drumurile publice (1 pentru consum de alcool și 79 pentru viteză)

Valoarea totală a sancţiunilor aplicate este de 90.510 lei. Ca măsuri complementare, au fost reținute 11 permise de conducere.

accident-rutier-politie

 

2,948 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.