Școli modernizate prin Programul De Redresare Și Reziliență

Două unități școlare din Drobeta Turnu Severin vor fi modernizate prin Programul Național de Redresare și Reziliență. Este vorba despre Colegiul Economic Teodor Costescu și Grădinița nr. 7. În total, se vor investi mai bine de 15 milioane lei, iar sumele de bani vor fi folosite pentru lucrări care vizează reabilitarea termică. Cele două proiecte au fost semnate, astăzi, de către primarul Marius Screciu:

”Valoarea contractelor este de 9 milioane de lei pentru Colegiul Național Economic “Teodor Costescu”, respectiv 5 milioane lei pentru Grădinița nr.7, iar unitățile de învățământ vor beneficia de următoarele lucrări: reabilitarea termică a sistemului de încălzire, instalarea de sisteme alternative de producere a energiei electrice sau termice și alte lucrări de creștere a eficienței energetice. Am considerat educația printre prioritățile mandatelor mele de primar și vom continua să atragem fonduri europene, acestea fiind o oportunitate uriașă pentru sistemul educațional și asigurarea celor mai bune condiții de studiu și dezvoltare”, a precizat Marius Screciu, primaurl municpiului Drobeta tunru Severin.

Se vor efectua lucrări de modernizare atât în interior, cât și în exterior. Cererile de finanțare pentru aceste proiecte au fost depuse în aprilie 2022.

1,774 total views, 6 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.