Se extinde reţeaua de gaze naturale pe Bld. Tudor Vladimirescu. Vezi aici când se depun cereri de racordare

Lucrările de introducere a conductei de gaze naturale, executate pe bulevardul Tudor Vladimirescu din Drobeta Turnu Severin, vor fi gata în maximum două săptămâni. În această perioadă conducta va ajunge până la intersecţia cu strada Călăraşi acolo unde se va cupla cu reţeaua existentă. În toată această perioadă, severinenii care doresc conectarea la reţeaua de gaze naturale a oraşului pot depune solicitări de racordare. Este ultimul tren de racordare, a avertizat primarul Marius Screciu, căci, odată cu reabilitarea bulevardului, Screciu a avertizat că nu va mai da niciun aviz de spargere a asflatului pentru introducerea gazului sau a altor utilităţi:

„În maximum două săptăămâni se va face această joncţiune cu conducta existentă pe strada Călăraşi  şi tot bulevardul Tudor Vladimirescu va avea gaze. Efectiv, gazele vor circula  pe conductă în luna decembrie. Îi rog pe toţi cei care au proprietăţi aici să se conecteze la reţeua de gaze naturale căci, după reabilitarea bulevardului nu vom mai elibera avize de intervenţie în carosabil pentru aducerea utilităţilor la poartă” a precizat Marius Screciu.

Pe de altă parte, firmele care fac intervenţii în carosabil sunt obligate să readucă rapid terenul la starea iniţială. Aşa că, după ce au spart strada, constructorii sunt obligaţi să toarne asflat cât mai repede:

„Am dat dispoziţie către toţi furnizorii de utilităţi ca până cel târziu la data de 30 octombrie, toate străzile să fie readuse la starea iniţială. Atât cei cu gazele, SECOM, dar şi Electrica sunt aşteptaţi ca cel trâziu la finalul lunii octombrie să asfalteze acolo unde au spart pentru ca pe timpul iernii locuitorii să circule normal, să nu avem gropi şi probleme în carosabil” a mai precizat pentru descoperamehedinti.ro Marius Screciu, primarul Seveirnului.

Bulevardul Tudor Vladimirescu va intra în primăvară în reparaţii capitale. Întreg tronsonul de drum va fi asfaltat, iar trotuarele, acolo unde este cazul vor fi şi ele refăcute.

 

Voica Briceag

8,010 total views, 1 views today


un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.