Se închiriază restaurantul și terasa teatrului. Prețul chiriei pornește de la 1.600 euro/lună

Restaurantul din interior precum și terasa palatului culturii Teodor Costescu vor fi scoase la licitație publică în vederea închirierii lor către un operator care să le administreze. Municipalitatea și-a luat prin caietul de sarcini aprobat de către consilierii locali măsuri de precauție, astfel încât viitorul chiriaș să facă aici o investiție care să se încadreze în  arhitectura zonei și a clădirii. Prețul este și el unul destul de piperat în condițiile în care, chiria va fi de minimum 1.600 euro pe lună. Locația scoasă la licitație are aproximativ 1.000 metri pătrați.

Spațiul restauratului este unul generos prevăzut cu circuite speciale pentru bucătărie și vestiarele angajaților. Totodată, spațiul se închiriază cu mobilier care include 22 de mese, 120 de scaune, 6 congelatoare, 2 lăzi frigorifice, 2 cuptoare electrice, 4 plite electrice, hotă și ventiloconvertoare.

Contractul se va încheia pe o perioadă de 10 ani. În vederea participării la licitație, operatorii economici va trebui să facă dovada faptului că nu au datorii către bugetul local sau către administrația finanțelor publice Mehedinți.

1,264 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.