Se reabilitează parcul de la nuci! Află detalii de aici

Odată cu anul acesta se vor crea condiții moderne pentru viitorii aspiranți la obținerea permisului auto, dar și pentru instructori. Punctul de plecare în traseul de examinare, este în dreptul parcului cunoscut sub denumirea ”parcul de la nuci”, doar că, zeci de elevi și instructori așteaptă să le vină rândul pentru a merge în traseu ore în șir, fără să aibă cele mai minime condiții de așteptare. Acestea au fost și principalele motive de care a ținut cont primarul Marius Screciu, în momentul în care, a cerut includerea parcului într-un program de modernizare:

 

”Având în vedere că examenele în vederea obținerii permisului de conducere pornesc de aici și este un aflux mare de oameni în zonă, vrem să amenajăm parcul prin amplasarea aici a două foișoare, vom dubla numărul coșurilor de gunoi, vom reface aleile și vom planta și 10 arbori, din specia nuc și vom amplasa toalete ecologice” a declarat Marius Screciu, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin.

 

Cel mai greu este atunci când plouă căci în zonă nu există niciun spațiu unde cursanții și instructorii să se poată adăposti, dar o situație la fel de delicată este și atunci când emoțiile își spun cuvântul, iar  în apropiere nu există nicio toaletă publică:

”Această idee este foarte bună, pentru noi toți, elevi și instructori. Când plouă este dezastru căci suntem nevoiți să stăm ore în șir în ploaie” a precizat Marcel Firu, instructor auto.

 

Lucrările de modernizare vor demara în perioada următoare, iar în câteva luni ele ar trebui să fie gata. Lucrarea este finanțată din fonduri exclusive ale consiliului local.

 

Voica Briceag

7,377 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.