Severinul, mai verde după plantarea a 780 de arbori în zona adiacentă pădurii Crihala

Să facem Severinul verde! Este apelul lansat de viceprimarul Daniel Cîrjan, la care au răspuns prezent peste 100 de severineni uniți de același gând: mai mult verde pentru oraș! În cadrul proiectului s-au plantat peste 700 de arbori în zona adiacentă pădurii Crihala. La eveniment, Daniel Cîrjan a venit însoțit de fiica sa în contextul în care, această acțiune se adresează generațiilor viitoare și promovează un oraș mai curat și mai verde:

”Mulțumesc colegilor liberali și celor peste 100 de severineni care au dat curs inițiativei mele de a planta 780 de puieți de gorun, frasin, salcâm și plop în zona Pădurii Crihala. Prezența numeroasă la acțiune demonstrează că oamenii pot face front comun atunci când este vorba de anumite teme importante, printre care și înființarea unor spații verzi în orașul în care cu toții ne dorim să respirăm un aer mai curat.

La evenimentul de sâmbătă au participat membri ai PNL Mehedinți, precum și numeroși severineni care au dat o mână de ajutor pentru plantarea a peste 700 de puieți. Este deja a doua acțiune de acest gen, în primăvară fiind plantați 200 de salcâmi.

Voica Briceag

1,323 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.