Sorin Vidan, noul manager al Palatului Culturii Teodor Costescu din Drobeta Turnu Severin

Cea mai importantă instituţie de cultură a municipiului Drobeta Turnu Severin are de vineri, 20.01.2017, un nou manager. Planul de management prezentat de Sorin Vidan a obţinut cel mai mare punctaj în urma evaluării comisiei de organizare a concursului pentru ocuparea postului de manager al Palatului Culturii Teodor Costescu.

numire Vidan

Vidan este licenţiat în sociologie şi filosofie şi are cursuri universitare de Managementul Culturii şi schimbării organizaţionale. A publicat mai multe cărţi şi este membru al Uniunii Scriitorilor din România.

Sorin Vidan

Principalul contracandidat al lui Sorin Vidan a fost Viorel Mirea, reputat om de cultură mehedinţean, recunoscut la nivel naţional şi internaţional.

În susţinerea proiectului său de management, Sorin Vidan a susţinut că doreşte demararea unor „programe culturale de calitate şi de impact naţional şi european. Acestea nu doar că asigură întregului oraş un plus de prestigiu, de atractivitate şi de farmec ci asigură şi în propriul nostru oraş, la noi acasă, un mediu social uman, cald, plăcut, elevat, de coeziune socială.”

Voica Briceag

5,810 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.