Tânăr mehedinţean ucis în Gemania

Un tânăr care s-a stabilit în urmă cu câţiva ani în municipiul Râmnicu Vâlcea a fost ucis săptămâna trecută în Germania. Fost barman la Hotel Maria din Râmnicu Vâlcea, Cosmin Mocanu sau Cosmin DM (aşa cum e cunoscut de prieteni pe pagina sa de Facebook) a plecat la muncă în străinătate, în speranţa că va duce un trai mai bun.

Numai că, soarta i-a fost potrivnică, el găsindu-şi sfârşitul la vârsta de 21 de ani. Conform prietenilor săi, Cosmin a fost la un club, iar acolo se pare că ar fi intrat într-un conflict cu un grup de albanezi, care l-au urcat forţat într-o maşină, l-au dus într-un loc izolat, l-au bătut crunt şi înjunghiat, iar mai apoi l-au aruncat într-un lac.

cosmin-dm

Fostul barman din Râmnicu Vâlcea a fost găsit abia a joi, 18 februarie 2016, pe fundul lacului, autorităţile din Germania anunţându-i părinţii despre decesul său.

Conform unor prieteni ai familiei Mocanu, imediat după aflarea veştii, părinţii tânărului de 21 de ani, care trăiesc în comuna Sovarna, judeţul Mehedinţi, au plecat în Germania, pentru a-l aduce în ţară şi a-l înmormânta creştineşte, scrie realitatea.net

3,446 total views, 1 views today


Comentariile sunt oprite.