Tineri din Severin, depistați cu substanțe interzise asupra lor

Sâmbătă, jandarmii au surprins trei tineri cu varste cuprinse între  19 și 20 ani, care aveau asupra lor, fiecare, câte  plic transparent ce conținea materie vegetală și câte un pachet cu folie pentru confecționarea țigaretelor. Ulterior s-a constatat  că amestecul vegetal în cantitate de 15 grame, reprezintă caracteristicile drogurilor de risc și urma a fi comercializat.  Împotriva celor trei tineri,  jandarmii au întocmit și înaintat organelor competente,  actele de sesizare privind ,,cumpărarea sau deținerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept”.

etnobotanice

Tot sîmbătă, jandarmii au răspuns solicitării primite de la Spitalul de Urgență din Drobeta Turnu Severin, privind însoțirea transportului unei paciente cu probleme de sănătate la Spitalul de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Jebel, Județul Timiș.

În perioada 21-24 ianuarie, aproximativ 40 de jandarmi au acționat zilnic pentru menținerea unui climat de de ordine și siguranță publică, fiind prezenti în mijlocul cetățenilor din municipiul Drobeta Turnu Severin și județul Mehedinți. În urma desfășurării misiunilor specifice, jandarmii mehedinţeni au constatat 14 situații privind  abateri de la normele legale  în vigoare, este vorba de 3 infractiuni și 11 contravenții, valoarea acestora fiind de 2100 lei. Astfel, majoritatea sancţiunilor contravenţionale au fost aplicate conform  prevederilor Legii nr. 61/1991 republicată(tulburarea ordinii şi liniştii publice,  proferarea de injurii şi expresii jignitoare, consum de băuturi alcoolice în alte locuri decât cele amenajate, provocare şi participare la scandal)și prevederilor Legii 12 /1990 privind protejarea populatiei împotriva unor activități de comerț illicit.

                                          

7,523 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.