Un tânăr mehedințean s-a înecat într-un bazin de înot la Băile Herculane

Un tânăr în vârstă de 27 de ani s-a înecat, aseară, într-unul din cele mai aglomerate ștranduri din stațiunea Băile Herculane din județul Caraș-Severin. Medicii de pe Ambulanță au încercat să-l resusciteze aproape o oră, însă acesta nu a mai putut fi salvat.

Aflat cu familia la un ștrand de la Băile Herculane, tânărul de 27 de ani din localitatea mehedințeană Ilovăț, a fost găsit pe fundul unuia din cele trei bazine de oamenii veniți să se răcorească, scrieExpress de Banat.

Tânărul a fost scos imediat de salvamarul ștrandului, însă nu prezenta semne vitale. Martorii au sunat la 112. Echipajul de pe Ambulanță a încercat să-l resusciteze aproape o oră, conform procedurilor standard, dar, în ciuda eforturilor, medicii au fost nevoiți să declare decesul.

Timpul scurt al intervenției salvamarului sugerează mai degrabă varianta unui infarct, dar adevărata cauză a decesului va fi stabilită în cursul zilei de mâine de medicii legiști. În cauză s-a deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

9196_53687_5

8,332 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.