Valea Cernei ride 2018! Plimbare pe bicicletă spre Cerna Sat

Asociația Bike Attack din Caraș Severin vă provoacă la mișcare! Sâmbătă, pe 21 octombrie, iubitorii de natură și ciclism sunt provocați să admire Banatul de pe bicicletă. Organizatorii propun o plimbare pe un traseu de aproximativ 60 km dus-întors de dificultate ușor-mediu cu punct de sosire la cabana Ocolului Silvic din Cerna Sat:

”Te invităm la o pedalare pe cel mai pitoresc drum din ţară, spre Cerna Sat. Legenda spune că demult, demult, pe undeva pe aici a poposit Hercule în urmărirea Hidrei, care fuge şi se ascunde în munţi. Hai cu noi pe urme de legendă, facem mişcare, admirăm uimitoarea Vale a Cernei, socializăm şi imortalizăm momentele ca să arătăm tuturor cât de fain e Banatul!” 

Traseul: Pensiunea Dumbrava – punct hidratare km 36 la Cabana Ocolului Silvic – Cerna Sat – vizitare Cheile Corcoaiei la final!
Evenimentul este susținut de Primăria Băile Herculane care pune la dispoziție transportul până la Pensiunea Dumbrava. Cei interesați sunt așteptați în Parcul Central din oraș, la ora 9.00, cu tot cu biciclete. Organizatorii recomandă utilizarea căștilor de protecție, bicicletă tip mountain bike în stare bună de funcționare și să aveți următoarele lucruri la voi :
• Cameră
• Geacă impermeabilă
• Bidon cu apă

 

Voica Briceag

19,208 total views, 2 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.