Virgil Popescu (PNL): ”Unde a fost deputatul Palașcă până acum?”

Liderul PNL Mehedinti, Virgil Popescu taxeaza dur declaratiile deputatului ALDE, Viorel Palasca, cu privire la faptul ca liberalii și-ar fi facut campanie electorala pe tema căldurii. Președintele PNL Mehedinți l-a acuzat pe Viorel Palașcă de neimplicare în ceea ce privește identificarea unei soluții pentru încălzirea Severinului: ”După ce a pornit căldura în Severin, vad că și domnul deputat Palașcă a înviat și se trezește vorbind lucruri trăznite despre cum a fost această căldură adusă severinenilor. Afirm încă o dată că de căldura din Severin s-au ocupat primarul Screciu, viceprimarul Daniel Cîrjan, prefectul județului Mehedinți, Cristinel Pavel, și președintele PNL, adică eu, Virgil Popescu. Palașcă nu a avut niciun rol. Mi se pare o obrăznicie să declare că ceilalți, noi, nu am avut nicio implicare. Unde a fost deputatul Palașcă până acum?Este o întrebare retorică, nu aștept răspuns,” a ținut să afirme președintele PNL Mehedinți, Virgil Popescu.

bog_9686

Viceprimarul liberal, Daniel Cirjan, l-a acuzat și el pe Palasca de faptul ca incearca prin orice mijloace sa isi atraga capital electoral pe  tema termoficarii orasului: ”Majoritatea școlilor, grădinițelor și spitalul au căldură. În același timp, au fost pornite și 19 puncte termice iar mâine după-amiază tot orașul o să aibă căldură. Viorel Palașcă doar vorbește, dar nu se implică deloc. Decât să stea pe margine și doar să dea din gură, ar fi fost bine să se implice și el în rezolvarea acestei probleme. Nu trebuie politizată problema căldurii, nu este o chestie de partid. Noi am lăsat politica și am dat mâna ca să rezolvăm o problemă. El nu a fost acolo, nu a ajutat cu nimic, nu a contribuit cu nimic. A stat pe margine și a criticat făcându-și capital politic pe seama situației în care s-a aflat municipiul.,” a declarat viceprimarul liberal, Daniel Cîrjan.

danile cirjan

In cadrul unei conferinte de presa, liderul ALDE Mehedinti, Viorel Palasca a declarat ca penelistii au pozat doar ca si salvatori ai caldurii si i-a acuzat de faptul ca ar fi vorbit mult si ar fi facut si mai putin.

9,581 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.