10 motive date de liberalii mehedințeni pentru a vota PNL pe 11 decembrie

Președintele Partidului Național Liberal din Mehedinți, Virgil Popescu, a publicat pe blogul său personal o listă cu 10 motive pentru care mehedințenii ar trebui să voteze PNL la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016.  Care sunt cele 10:

”PNL este singurul partid din România care și-a respectat promisiunile. Am luptat întotdeauna să ne respectăm promisiunile făcute în fața oamenilor! PNL a luptat întotdeauna să rezolve problemele cetățenilor. Rezultatele nu pot fi negate. Nu am fugit niciodată de responsabilități. Pe 11 decembrie votați PNL pentru că e singurul partid care v-a atins o mână de ajutor! Noi credem în fapte, nu în promisiuni. Noi ajutăm România să se dezvolte.

  1. Votați PNL pentru că a rezolvat problema căldurii din Drobeta!

PNL Mehedinți s-a zbătut multe luni de zile ca să rezolve această problemă. Am discutat cu oficialii din Ministerul Energiei, din Ministerul Dezvoltării, cu autoritățile locale și am pus pe hârtie un plan care într-un final a fost aprobat. Oamenii au căldură deoarece PNL nu i-a abandonat și le-a înțeles problemele!

2. PNL a adus 19,6 milioane lei cu care Primăria Drobeta va cumpăra păcura pentru centrală!

Am discutat cu premierul Dacian Cioloș și cu oficialii din Ministerul Dezvoltării și i-am rugat ca la rectificarea bugetară din noiembrie să ia în calcul situația din Severin. Am avut nevoie de bani ca să cumpărăm păcură, iar premierul Dacian Cioloș ne-a ajutat să ne atingem acest obiectiv. Primăria Drobeta a primit suma de 19,6 milioane de lei pentru a cumpăra păcura pentru centrală. Acum putem trece de această iarnă și nu vom pune în pericol sănătatea cetățenilor.

3. Votați PNL pentru că a luptat pentru drepturile foștilor angajați RAAN!

După ce PSD a băgat în faliment RAAN-ul, PNL a fost singurul partid care s-a interesat de soarta foștilor angajați. Au fost mii de persoane care au rămas fără loc de muncă și fără un venit. Am depus tot efortul pentru ca drepturile angajaților de la RAAN să fie respectate și oamenii să-și primească drepturile salariale. Disponibilizații de la RAAN și-au primit veniturile lunare de completare deoarece PNL a luptat pentru ei.

4. PNL construiește parcuri industriale în Mehedinți și atrage investitori!

PNL construiește parcuri industriale în Mehedinți deoarece este singura șansă să oferim oamenilor noi locuri de muncă. După ce mii de angajați au rămas fără venituri, acum e momentul să rezolvăm această problemă. Deja am început discuțiile cu investitorii de la Huawei, care s-au arătat dispuși să susțină proiectul nostru. Există companii importante care vor să investească în județul nostru.

5. Votăm PNL pentru că sprijină întreprinzătorii români!

PNL își propune o economie care să aibă la bază întreprinzătorii români.Vrem să încurajăm românii să investească în țara lor și să-și dezvolte propriile afaceri. Nu putem sta la mâna multinaționalelor, care își trimit profitul în paradisuri fiscale.

6. Votăm PNL pentru că trage la răspundere multinaționalele!

PNL a pus piciorul în prag și a venit cu un proiect legislativ prin care multinaționalele vor fi obligate să plătească taxele și impozitele în România. Până acum, companiile internaționale au evitat sistemul fiscal din România. Nu vom mai permite această situație! Vrem să fie echilibru între investitorii români și cei străini.

7. Votăm PNL pentru că are cel mai bun proiect pentru Mehedinți!

PNL este singurul partid care a venit cu soluții viabile pentru județul Mehedinți. Construim parc industrial, atragem investitori și dezvoltăm obiectivele turistice. Cu alte cuvinte, oferim noi locuri de muncă, creștem nivelul salariilor și îi aducem acasă pe românii care astăzi muncesc în străinătate.

8. PNL a înțeles solicitările oamenilor și vine cu politicieni noi și integri!

Dacă alte partide se complac în corupție și incompetență, PNL s-a reformat din temelii și vine cu oameni noi și integri. Am ascultat solicitările străzii și astăzi sunt singurul partid care poate ajuta România să meargă ÎNAINTE.

9. PNL va investi în educație și sănătate!

Dacă PSD n-a construit nici măcar un spital, atâția ani cât a stat la guvernarea țării, noi vom construi, în următorii patru ani, 8 spitale regionale în toată țara. După numeroasele scandaluri din sănătate trebuie să înțelegem că nu mai putem neglija acest domeniu. De asemenea, vom atrage investiții și în educație pentru a le oferi tinerilor cele mai bune condiții să studieze.

10. Votăm PNL pentru că ROMÂNIA trebuie să meargă ÎNAINTE!

România are nevoie de o guvernare liberală și de Dacian Cioloș la conducerea Guvernului. De fiecare dată ne-am ținut promisiunile. Proiectele noastre sunt viabile. Proiectele noastre vor ajuta România să meargă ÎNAINTE!

Am promis, facem!

Pe 11 decembrie veniți la vot și votați PNL! Cine stă acasă îi lasă pe cei din PSD să decidă viitorul acestei țări. Duminică, aveți viitorul României în mâinile voastre. PNL a contribuit la dezvoltarea acestei țări, în timp ce PSD s-a mulțumit să-și crească cifra de afaceri.Schimbarea clasei politice începe din Mehedinți. E momentul să-i trimitem acasă pe politicienii penali, mincinoși, incompetenți. România de mâine va fi una în care fiecare cetățean va munci cinstit și va fi răsplătit. Pe 11 decembrie gândiți-vă la viitorul acestei țări și la ceea ce vom lăsa moștenire generației următoare. O țară distrusă de PSD sau o țară dezvoltată de PNL? „ROMÂNIA, ÎNAINTE” nu e doar un slogan, ci o necesitate. Avem nevoie să mergem înainte după mulți ani în care am bătut pasul pe loc și am ajuns codașii Europei.”  – Virgil Popescu, președinte PNL Mehedinți, Vicepreședinte PNL la nivel național și candidat pentru un post de deputat la alegerile din acest sfârșit de săptămână.

PNL se află pe poziția 2 a buletinului de vot.

dsc_0665

3,337 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.