Accidente rutiere soldate cu victime, în acest weekend în Mehedinți

Sâmbătă seara, Poliţiştii Serviciului Rutier Mehedinţi, au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier pe raza localităţii Ghelmegioaia. Ajunşi la faţa locului, aceştia au constatat faptul că, pe D.N. 6 km. 317+150, în afara localității Ghelmegioaia, județul Mehedinți, un bărbat în vârstă de 34 ani, din comuna Băcleș, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule, la coborârea pasarelei peste calea ferată, a lovit un tânăr în vârstă de 19 ani, din comuna Munteni-Buzău, județul Ialomița, ce se afla căzut pe partea carosabilă. În urma accidentului a rezultat decesul pietonului, pe numele conducătorului auto fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ucidere din culpă.

accident-1

Duminică, Poliţia municipiului Drobeta Turnu-Severin a fost sesizată, prin SNUAU 112, de către un participant la trafic, despre faptul că, la intersecţia străzilor Cicero cu Crihalei, a avut loc un accident rutier soldat cu victime omeneşti.   La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Biroului Rutier al Poliţiei municipiului Drobeta Turnu-Severin care a constatat faptul că o persoană de sex feminin, în vârstă de 27 ani, din Drobeta Turnu-Severin, a condus un autoturism, pe strada Crihalei, pe contrasensul sensului unic, iar la intersecţia cu strada Cicero, nu a acordat prioritate de trecere de dreapta şi a intrat în coleziune cu un alt autoturism, condus regulamentar, pe strada Cicero, de către un bărbat în vârstă de 44 ani, din Drobeta Turnu-Severin.După impact autoturismul conducătorului auto în vârstă de 44 ani, a fost lovit din spate de către un alt autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 29 ani, din comuna Brezniţa-Ocol, care nu a păstrat o distanţa regulamentară faţă de autoturismul care circula în faţa sa.

 Din accident a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto în vârstă de 44 de ani şi a pasagerului ce se afla în autoturismul acestuia, victimele fiind transportate la Spitalul Judeţean Drobeta Turnu-Severin. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

6,122 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.