Acoperișuri spulberate de vânt în Drobeta Turnu Severin. Probleme sunt și la acoperișul I.P.J. Mehedinți

Vântul face ravagii la Drobeta Tunru Severin unde mai multe acoperișuri au fost spulberate de rafalele puternice. Afectate au fost nu doar acoperișurile, dar și clădirile în sine, căci, bucăți mari de tencuială s-au desprins de pe blocuri și au fost aruncate în stradă. Pompierii intervin la foc automat.

pompieri-acoperis_

Primele probleme au fost semnalate în jurul orei 9.30 când pompierii au fost solicitați să intervină pentru degajarea unor elemente din acoperișul unui bloc de locuit situat pe Aleea Danubius. O intervenție similară a avut loc și la un bloc de locuit situat pe strada Cicero.

acoperis spulberat

Probleme au apărut și la sediul Inspectoratului Județean de Poliție situat pe bulevardul Carol I. În jurul orei 10.00 pompieri au fost chemați să intervină după ce rafalele de vânt au smuls bucăți din acoperișul instituției.

avertizare vant

De vântul puternic nu vom scăpa până în jurul orei 14.00, conform datelor furnizate de Agenția Națională de Meterologie. Specialiștii au instituit cod galbe de vânt în Mehedinți de la ora 08:00 până la ora 14:00. În această perioadă se vor semnala intensificări ale vântului ce, local, vor depăşi la rafală 55-65 km/h şi izolat 70-75 km/h.

Voica Briceag

12,295 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.