Adriana Filip, femeie de succes din Mehedinți: influentă, luptătoare și manager de top

Frumoase, elegante, gingașe și afectuoase. Dar femeile pot fi și puternice, demonstrând că pot, la fel de bine, să conducă instituții, companii cu sute de angajați, să organizeze evenimente pentru mii de oameni sau pur și simplu să facă ceva în folosul celorlalți. De multe ori chiar mai bine decât bărbații. De ziua femeii, descoperamehedinti.ro v-o prezintă pe Adriana Filip, manager de top al unei companii care activează în domeniul manufacturării bijuteriilor.

În județul Mehedinți funcționează una dintre cele mai mari fabrici de bijuterii din regiunea Olteniei. Peste 250 de angajate asamblează aici bijuterii din argint și cupru aflate la mare căutare pe piața internațională. Managerul general al companiei este tot o femeie, la fel de succes ca și afacerea. Adriana Filip a preluat această afacere încă de la momentul înființării. Pentru toate angajatele firmei, ziua de 8 Martie este mereu una specială, căci, este ziua în care primarul Marius Screciu, le vizitează constant de câțiva ani încoace pentru a le aduce o floare în semn de prețuire:

”De ani de zile, în ziua de 8 Martie vizitez atelierul de bijuterii. Mulți au spus că atunci când voi ajunge primar voi da uitării acest obicei. Nu am uitat, este o zi specială, o zi în care sărbătorim femeia. Le doresc o primăvară frumoasă, luminoasă și plină de bucurii” a precizat Marius Screciu, primarul Severinului.

Toate bijuteriile se lucrează manual, iar fiecare zală, fiecare piatră, sunt montate de mâinile iscusite ale celor peste 250 de angajate:

”Mulțumim domnului primar pentru vizita pe care o face, căci în fiecare an a fost alături de noi în ziua de 8 martie, atunci când sărbătorim femeia. Este o zi specială în care gândurile mele se îndreaptă către toate femeile din lume. Vă îndemn să credeți cu tărie în visele voastre, să vă urmați țelurile și să fiți învingătoare în tot ceea ce vă propuneți” a declarat pentru descoperamehedinti.ro Adriana Filip, managerul companiei de bijuterii.

 

Voica Briceag

26,472 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.