Agenda culturală a anului 2018. Vezi aici lista evenimentelor organizate de Palatul Culturii Teodor Costescu

Agenda culturală a evenimentelor care urmează să fie organizate în 2018 de Palatul Culturii Teodor Costescu urmează să fie supusă dezbaterii consilierilor locali în cadrul ședinței ordinare care va avea loc la sfârșitul lunii ianuarie. La propunerea conducerii Palatului Culturii, se vor organiza evenimente menite să ofere o largă paletă de evenimente culturale care să răspundă tuturor gusturilor. În premieră, pe scena palatului culturii va urca legendara trupă Phoenix:

”Palatul Culturii Teodor Costescu va beneficia și anul acesta de un buget cel puțin egla cu cel al anului trecut. Ne dorim ca anul 2018 să fie mult mai bogat din punct de vedere al evenimentelor culturale care se organizează.  Am prins toate categoriile de spectacole pentru severineni – avem piese de teatru, spectacole de muzică populară, muzică ușoară, muzică simfonică, de asemenea vom avea parte de expoziții de pictură, sculptură, putem spune prin urmare că am prins toată gama de evenimente culturale în 2018,” a precizat Daniel Cîrjan viceprimarul Municipiului Drobeta Turnu Severin.

”Vom avea o piesă de teatru în luna februarie, o comedie foarte interesantă- Boeing, Boeing, apoi concert extraordinar Phoenix pe 24 februarie. Luna februarie reprezintă așadar un nou început pentru viața culturală a orașului, anul acesta, sperăm ca anul 2018 să fie unul intens din punct de vedere cultural, atractiv pentru severineni. Ne vom axa în special pe programul Severinul Estival, oferind severinenilor evenimente stradale, la fel ca și anul trecut, dar și pe alt gen de evenimente care să răspundă tuturor gusturilor. Avem din fericire, un sprijin remarcabil în consiliul local și primăria Drobeta Turnu Severin, instituții care înțeleg faptul că, educația și cultura joacă un rol determinant în viața socială,” a declarat Sorin Vidan Managerul Palatului Culturii Teodor Costescu.

Lista evenimentelor poate fi consultată pe site-ul primăriei Drobeta Turnu Severin.

Voica Briceag

13,578 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.