Amenzi record aplicate de polițiștii mehedințeni. Vezi aici bilanțul din perioada Crăciunului

În perioada 24 – 26 decembrie a.c., aproape 360 de poliţişti au acționat, la nivelul județului, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Structurile de poliție au intervenit la sute de evenimente, dintre care cele mai multe au fost sesizate prin SNUAU 112.

În urma activităților, au fost constatate 35 de infracţiuni, dintre care 5 au fost constatate în flagrant delict. Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat peste 150 de sancţiuni contravenţionale, cele mai multe fiind aplicate pentru încălcarea normelor de convieţuire socială.

 

Poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, fiind constatate peste 10 infracțiuni la regimul rutier. Sancţiunile contravenţionale la O.U.G. nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, au fost aplicate pentru consum de alcool, viteză și depășire neregulamentară. 12 conducători auto s-au ales cu permisele de conducere reținute, dintre care cei mai mulți pentru viteză.

2,060 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.